Elgiganten ordrebekræftelse

Salgs- og leveringsbetingelser – Elgiganten

Salgs- og leveringsbetingelser | Elgiganten

Har du købt et produkt og overvejer du at ændre eller afbestille ordren? Find alt, hvad du behøver at vide for at ændre eller returnere en vare eller ordre.

På denne side finder du information om salgs- og leveringsbetingelser ved køb på hjemmesiden Elgiganten.dk. Læs mere for både privat- og erhvervskunder.

FAQ – Oftest stillede spørgsmål – Elgiganten

FAQ – Oftest stillede spørgsmål | Elgiganten

Hvis du betaler varen på nettet, så husk at tage ordrebekræftelsen med ved afhentning. Husk, at du altid kan ændre og tilføje varer eller services til din …

På denne side kan du finde svar på de mest almindelige spørgsmål, som vores erhvervskunder stiller os. Find svar på spørgsmål om fragt, faktura, garanti og meget mere.

Returnering og ændring af ordre – Elgiganten

Returnering og ændring af ordre | Elgiganten

Sådan gør du: Log-in på din profil; Klik ‘Ordrehistorik’ og find den ordre, som du ønsker en kopi af; Vælg udskriv, øverst til højre.

Har du købt et produkt og overvejer du at ændre eller afbestille ordren? Find alt, hvad du behøver at vide for at ændre eller returnere en vare eller ordre.

hent i butikken. Det kalder vi Klik og Hent! – Elgiganten

Bestil på nettet – hent i butikken. Det kalder vi Klik og Hent! | Elgiganten

Kunden kan ikke modregne i Elgigantens betalingskrav, og reklamation over … Det vil fremgå klart af varesiden, indkøbskurven og på ordrebekræftelsen, …

Takket være Klik og Hent kan du reservere en vare på elgiganten.dk og hente den i en udvalgt butik efter bare to timer. Så let er det. Læs mere her!

Kopi af kvittering – Elgiganten

Kopi af kvittering | Elgiganten

3.4.5 Returnering · Kopi af din faktura/ordrebekræftelse · Udførlig fejlbeskrivelse eller retur-årsag (skal udfyldes i returneringsformularen). Hent vores …

Har du mistet din købskvittering, så kan vi hjælpe dig med at skaffe en kopi. Læs hvordan her.

Salgs- og leveringsbetingelser for erhvervskunder – Elgiganten

Salgs- og leveringsbetingelser for erhvervskunder | Elgiganten

Leverings- navn, adresse og postnummer; Hvilke(n) vare(r) I ønsker at bestille. Når din bestilling er godkendt, så vil vi fremsende jer en ordrebekræftelse pr.

På denne side finder du information om salgs- og leveringsbetingelser ved køb på hjemmesiden Elgiganten.dk, for vores erhvervskunder med konto.

Sådan fungerer returretten hos Elgiganten

Sådan fungerer returretten hos Elgiganten | Elgiganten

Alle varer, der vejer mere end 35 kg kan leveres hjem til dig. Hvis du bestiller flere ting samtidig – for eksempel et tungt TV og nogle spil – kan det være at …

Nogle gange er det svært at vælge rigtigt, og derfor har du 30 dages returret hos Elgiganten. Dermed kan du prøve produktet i op til 30 dage og finde ud af, om det er det rigtige produkt for dig.

Handel med EAN-nummer i Elgiganten

Handel med EAN-nummer i Elgiganten | Elgiganten

11. dec. 2015 — Elgiganten har derfor mulighed for at annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer.

Kommuner og regioner kan også handle i Elgiganten og bliver faktureret elektronisk via EAN-nummer. Du kan handle i et af vores varehuse eller igennem vores erhvervskundecenter

Levering – vi hjælper dig hele vejen | Elgiganten

Find alle de oplysninger, du har brug for om levering på denne side, og sørg for, at dit nye produkt ankommer sikkert.

Vedr: min bestilling , er trukket… – Erna Slot Jespersen

Keywords: elgiganten ordrebekræftelse